لایو بهزی – قسمت ۱۲ – خانم دکترفرحناز صادق بیگی – فوق تخصص جراحی قفسه سینه و ریه
همانطور که در لایو قبل دیدیم تیم سامانه آموزش بیمار، پایش مسیر بهبود و پیگیری درمان بهزی به دنبال یافتن روش های خود مراقبتی و درمان برای هر بیماری در سرتا سرجهان است. در همین راستا کوشش میکند در کنار خدمات هر روزه به بیماران در اپلیکیشن کاربران و بیماران، در قالب پادکست بهزی ، لایو بهزی و مقالات، این موارد را برای شما بیشتر و بهتر شرح دهد.به دلیل شیوع ویروس کرونا محدودیت هایی در رفت و آمد بوجود آمده است، لذا در لایو بهزی سعی کردیم تا از مسیر دیگری همچون لایو های اینستاگرام (در کانال بهزیbehzee.ir ) وظیفه اطلاع رسانی خود را به انجام برسانیم.
در بخش دوازدهم لایو بهزی تصمیم گرفتیم تا با همراهی خانم دکتر فرحناز صادق بیگی، فوق تخصص جراحی قفشه سینه و ریه از بیمارستان مسیح دانشوری به بررسی روش های خود مراقبتی در جراحی های ریه و قفسه سینه، به صورت کلی و در دوران قرنطینه بپردازیم.
در ویدئو زیر میتوانید گفتگوی ما با ایشان را بشنوید و نکات مهمی را در زمینه خود مراقبتی در حوزه جراحی قفسه سینه و ریه بیابید. در لایو به بررسی سوالات زیر پرداختیم :
- آیا کرونا بعد از بهبودی به ریه ها آسیب میزند؟
- اکسیژن موجود در خون به چه معنی است ؟
- دستگاه های اندازه گیری میزان اکسیژن خون (پالش اکسی متر) چطور کار میکنند؟
- آیا اگر یک قسمت ریه برداشته شود، ریه خود را بازسازی میکند؟
- آیا در دوران کرونا باید جراحی های قفسه سینه را انجام داد؟
- از طریق بهزی چطور میتوانیم در مورد خود مراقبتی بعد از جراحی لوله تراشه آموزش بگیریم؟
در تولید مقاله بالا از مطالب صفحات زیر و برخی از دیگر منابع استفاده شده است .
- https://www.mayoclinic.org/search/search-results?q=Chest%20and%20lungs
- https://outrightinternational.org/search/node/Chest
شما هم از خدمات بهزی بهرمند شوید! بِهزی، سامانه ارائه کننده خدمات آموزش بیمار، مشاوره آنلاین، پیگری درمان و پایش بیمار(فالوآپ) به عنوان خدمات مکمل درمان است. بِهزی از طریق جمع آوری و پالایش داده های بیماران، مسیر بهبود را ارزیابی می کند و از طریق آموزش، یادآوری و ارائه نکات مهم، مسیر درمان را تسریع و اثر بخش می کند. از سوی دیگر بهزی به تیم درمان، بیمارستان ها، مراکز درمانی، پزشکان و پرستاران امکان همراهی و ارتباط با بیماران را در فضای خارج از کلینیک ها و مراکز درمانی می دهد تا بدانند کدام روش درمانی موثر بوده تا پیگیری درمان برای درمانگر و بیمار اثر بخش تر و ساده تر باشد. برای دانلود اپلیکیشن بهزی (اپ کاربر و بیمار، اپ پزشک) به سایت بهزی، گوگل پلی و کافه بازار مراجعه کنید.